Chirie auto in Moldova, inchiriere automobil Chisinau

 

Apartamente de inchiriat in Chisinau, Moldova Hoteluri

Propunem Delegatiilor si grupurilor de oaspeti in chirie apartamente in Chisinau

Pentru delegatiile de afaceri pe linga apartamente mai avem hotel si vile. Pentru grupuri de clienți care profidă de servicii cu ocazia unor sărbători (nunti, cumătrii, zile de naştere şi altele) oferim plasarea&Pentru delegatiile de afaceri pe linga apartamente mai avem hotel si vile. Pentru grupuri de clienți care profidă de servicii cu ocazia unor sărbători (nunti, cumătrii, zile de naştere şi altele) oferim plasarea compactă în VIP cottedjuri. La fel putem oferi Hotelul cu 6 camere (12 persoane), plus suplimentar locuri pentru de 10 persoane. În plus, putem recomanda un mini-hotel de 6 camere pentru 12 persoane, plus plasarea suplimentară de 10 persoane. În plus, plasarea ar putea fi [n apartamente în orice cartier al oraşului Chişinău.

Pentru delegaţiile mai mult de 6 persoane este un sistem flexibil de reduceri. ApartHotel oferă diverse variante de închiriere în Chişinău: apartamente, case, vile, camere si mini-hotel, inchiriere de zi cu zi sau lunar. Pentru clienții care doresc să închirieze apartamentele putem oferi și închirierea unui USB-modem pentru conectivitate la Internet mobil. Apartament, mini-hotel, vila, sau casa - aveți posibilitatea să alegeți. Dorința clienților ce să referă la numărul de camere într-un apartament sau casă, amplasarea în oraş, un balcon, etc vor fi atent examinate. Toate apartamentele şi casele sunt echipate cu audio și vidio echipamente bucatarie modernă si ustensile de gatit. In timpul iernii, apartamente, vile, mini-hotelul sunt bine incalzite, independent. Pentru timp de vară sunt forte unile condiţionere. Aici vă puteţi relaxa în împrejurimile confortabilă.

ApartHotel acniv colaborează cît cu clienti persoane fizice si atît și juridice. ApartHotel obținut o reputaţie de partener de încredere în numeroase societăţi internaţionale. Simţiţi-vă ca acasă, în apartamente, vile sau mini-hotel în Chisinaul ospitalier! Clienţilor fideli, oferim reduceri! Va dorim toate cele bune, și vă așteptăm în capitala luminoasă a Moldovei!bsp; compactă în VIP cottedjuri. La fel putem oferi Hotelul cu 6 camere (12 persoane), plus suplimentar locuri pentru de 10 persoane. În plus, putem recomanda un mini-hotel de 6 camere pentru 12 persoane, plus plasarea suplimentară de 10 persoane. În plus, plasarea ar putea fi [n apartamente în orice cartier al oraşului Chişinău. Pentru delegaţiile mai mult de 6 persoane este un sistem flexibil de reduceri. ApartHotel oferă diverse variante de închiriere în Chişinău: apartamente, case, vile, camere si mini-hotel, inchiriere de zi cu zi sau lunar. Pentru clienții care doresc să închirieze apartamentele putem oferi și închirierea unui USB-modem pentru conectivitate la Internet mobil. Apartament, mini-hotel, vila, sau casa - aveți posibilitatea să alegeți. Dorința clienților ce să referă la numărul de camere într-un apartament sau casă, amplasarea în oraş, un balcon, etc vor fi atent examinate. Toate apartamentele şi casele sunt echipate cu audio și vidio echipamente bucatarie modernă si ustensile de gatit. In timpul iernii, apartamente, vile, mini-hotelul sunt bine incalzite, independent. Pentru timp de vară sunt forte unile condiţionere. Aici vă puteţi relaxa în împrejurimile confortabilă. ApartHotel acniv colaborează cît cu clienti persoane fizice si atît și juridice. ApartHotel obținut o reputaţie de partener de încredere în numeroase societăţi internaţionale. Simţiţi-vă ca acasă, în apartamente, vile sau mini-hotel în Chisinaul ospitalier! Clienţilor fideli, oferim reduceri! Va dorim toate cele bune, și vă așteptăm în capitala luminoasă a Moldovei!

Cele mai mici preturi pentru inchiriere apartamente in Chisinau

LUXCAR-chirie auto in Chisinau, Republica Moldova.

Chirie Auto in Chisinau Modova

Aflați mai multe despre beneficiile LUXCAR de închirieri auto.

Inchiriere auto LUXCAR: Perfectarea actelor maxim 20 de minute

Asigurări CASCO și RCA

Pentru kilometraj nelimitat inchiriat Rent a car și detaliată de consultare închirieri auto OB

Asistență tehnică pentru gratuit și în orice moment

Și acum este momentul sa ne contactati - ne așteptăm apelul dumneavoastră!

LUXCAR, specializata in inchirierea de autoturisme, vă oferă o listă de servicii, uneori deytvitelno necesar. Acest lucru este deja toate serviciile cunoscute ca inchirierea unei masini este foarte importantă astăzi. Vehiculele personale nu sunt asigurate împotriva spargerii, iar la un moment dat și vine în ajutorul închirieri auto. Inchiriere masina nu va simti lipsit de modul preferat de transport, și nu vă va permite să schimbați viața ta normală.

Dacă aveți de gând să cumpere o mașină, ceea ce ar putea fi mai bine decât un test drive extins, în care va fi posibil să se determine de adecvare a modelului selectat anterior sau direct ochii într-o altă mașină, poate mai puternic și practic.

De asemenea, în lista de prețuri este disponibil și un serviciu, cum ar fi un transfer, este de a inchiria mai întâi o mașină cu un șofer pentru o plimbare pe ruta anterior a fost de acord, care este foarte util atunci când îndeplinirea oaspeti importanti. Este de asemenea un serviciu de închirieri auto versatil este un popular de întâlnire, cum ar fi oameni de afaceri, oameni de afaceri și cetățeni obișnuiți. Toată lumea în biroul devine exact de ce a venit: o mașină curată, stare perfecta tehnic și de serviciu genial, și, prin urmare, a revenit la serviciu pentru a companiei noastre, recomanda-l la prieteni și cunoscuți.

 

Intră


3

De ce chiriasii aleg sa inchirieze apartamente de la noi ?

- Noi dam in chirie apartamente in toate sectoarele Chisinaului

- Noi propunem - inchiriere apartamente fara plata in avans

- Pretul (chirie apartamente) nu se schimba pina la expirarea contractului

- Garantam sederea pina la sfirsitul contractului

- Puteti intra in apartament deja peste o ora de la momentul adresarii

- Garantam confidentialitatea participantilor la contractul de inchiriere apartamente.

- Incheiem contract de inchiriere apartamente

 

Permanent Gratuit : consultatii, alegerea si vederea oricarui apartament